Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş siyasetinin renkli ismi Necati Tatlı hayata veda etti

Ödemiş siyasetinin renkli ismi Necati Tatlı hayata veda etti
Reklam

Ödemiş’te uzun yıllar İl Genel  Meclis döneminde Ödemiş’te İl genel meclis üyeliğini yapan CHP’li Necati Tatlı’nın  ölümü  başta “ Tatlı “ ailesi olmak üzere sevenleri arasında büyük bir üzüntü yarattı.

KAYMAKÇILI  ESKİ TERZİLERDEN NECATİ TATLI  KAYMAKÇI DA YAPILAN CENAZE TÖRENİYLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ödemiş’te  uzun yıllar terzilik mesleğini başarıyla sürdüren aynı zamanda Türk Hava Kurumunun da  başkanlığını  yapan eski İl  genel meclis üyesi Necati Tatlı’nın cenazesi Ödemiş’e bağlı Kaymakçı Merkez Camiinde  kılınan ilkindi namazı ve ardından  Cenaze namazından sonra Kaymakçı Mahallesi  mezarlığında toprağa verildi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan “Ödemiş siyasetinde simge olmuş, kendisinden çok şey öğrendiğim kıymetli büyüğüm, ustam Necati Tatlı’yı yitirmenin acısıyla güne başladık. İl Genel Meclisi Üyesi olarak ilçemize büyük hizmetler kazandırmış Necati Tatlı’ya Allah’tan rahmet ailesine, sevenlerine ve Cumhuriyet Halk Partisi Ailemize sabır ve başsağlığı diliyorum. Söyledikleri hep aklımda anıları yüreğimde olacak.”dedi.

CHP  Ödemiş İlçe Başkanı Bülent Eker  Tatlı’nın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek “Ödemiş’in unutulmaz İl Genel Meclisi Üyesi, parti büyüğümüz Necati Tatlı vefat etmiştir. Ödemişimize büyük hizmetler sunan, partimizde birleştirici tutumlarıyla çok sevilen ağabeyimiz Necati Tatlı’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine, Kaymakçılılara, tüm Cumhuriyet Halk Partililere sabır ve başsağlığı diliyorum. Dedi.

Ödemişli  Eski İl genel meclis üyesi Adnan Saygılıer “Uzun yıllar Cumhuriyet Halk Partisi Ailesinde beraber çalıştığım dava arkadaşım bir dönem de İl Genel Meclisinde birlikte görev yaptığım Değerli büyüğüm Necati Tatlı’nın vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım kendisine Allah’tan rahmet ailesinin ve parti camiasının başı sağ olsun.”dedi.

Kaymakçı eski belediye başkanı Halil Güler   Kaymakçı’nın eski terzilerinden Necati Tatlı’yı kaybetmenin büyük bir üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Halil Güler “   Mahallemizin eski Terzilerinden olan aynı zamanda uzun yıllar eski il genel meclis üyesi olarak bölgemize çeşitli hizmetleri dokunan Necati Tatlı ağabeyimiz her yönüyle  insanları seven zaman zaman şakalarıyla mutluluk veren değerli bir insanımızı kaybetmenin büyük bir üzüntüsünü Kaymakçı halkı olarak yaşıyoruz. Allah Mekanını cennet eylesin “ dedi.

Ödemiş’e bağlı  Kaymakçı Mahallesinde yapılan cenaze törenine  Bayındır İlçe Kaymakamı Emin Kaymak, Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Bülent Eker, Ödemiş Belediye Başkanlığı  Levent Başer,  Eğitim -Sen Ödemiş Temsilcisi Selim Şahan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Kooordinatörü Hikmet Güriş, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kiraz Yerel Hizmetler Koordinatörü  Ümit Kazak, Kiraz eski belediye başkanı  İsmet Korkmaz,  ve  Tatlı ailesinin  yakınları ile Kaymakçı Mahallesi sakinleri dışardan gelen çok sayıda sevenleri yapılan cenaze törenine katılım sağladı.

Kaymakçı Merkez  Camiinde yapılan son duaların hemen ardından Necati Tatlı’nın Cenazesi İzmir Büyükşehir Cenaze aracına konularak Kaymakçı Mahalle Mezarlığında toprağa verildi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ