Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

MHP ilçe Başkanlığından Lokma hayrı

Reklam

MHP Ödemiş İlçe Başkanı Oktay Akıllı 10 Kasım Salı günü ilçenin Salı Pazarı mevkiinde Lokma döktüreceklerini belirterek tüm vatandaşları yapılacaj olan etkinliğe davet etti.

Akıllı yaptığı açıklamada; “10 Kasım Salı Günü Ödemiş Salı Pazarı Mevkiinde saat 11:00 -16:00 saatleri arasında Ülkemizin Kurucusu Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefat yıldönümü olması münasebetiyle Milliyetçi Hareket Partisi Ödemiş İlçe Başkanlığımız tarafından lokma döktürülecek olup;

Yeni dünya düzeninde, yüz yıl önce Atatürk ve silah arkadaşlarının başlattığı varoluş ve yükseliş mücadelesi, bugün bölgesinde güçlü, kararlı ve hedefleri olan büyük Türkiye olma yolunda devam etmektedir. Türk milleti, tarihin her evresinde kendisini bölmeye, yok etmeye kast edenler karşısında, ihanetlere, isyanlara ve her türlü kirli tezgaha rağmen kenetlenmeyi ve birlik içerisinde her türlü tehdidi kararlılıkla bertaraf etmeyi başarmış bir millettir. Bu yolda bize kılavuz olan ömrünü yüce Türk milletine adayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz. Ruhu Şad, Mekanı Cennet Olsun. Ne Mutlu Türk’üm Diyene…”

Haber : Cengiz Türkavcı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ