Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

ÇİĞLİ BELEDİYESPOR DA  TRANSFER HAREKATI  DEVAM EDİYOR

Reklam

Bölgesel Amatör Lig İzmir temsilcisi ÇigĺiBelediyespor, dış transferde golcü isim Furkan Ağırman ile anlaşma sağladı.

Çiğli  Belediye Spor  Transferlerine Devam Edecek

Geçen sezon Halilbeyli Spor takımında forma giyen ve Şampiyonlukta önemli katkı sağlayan Furkan Ağırman, 2020-2021 sezonunda Şampiyonluk hedefleyen Çiğli Belediyespor’a imzayı atarak  takımın renklerine bağlandı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (B.A.L) mücadele edecek olan Çiğli Belediyespor A takımı çalışmalarını Çiğli Atatürk Stadı’nda sürdürüyor. Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve As Başkan Deniz Çıtak, Teknik Direktör İmam Aydemir yönetiminde lige hazırlanan Çiğli Belediyespor’un başarılı olacağını düşünüyor.

Çiğli Belediyespor’un yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili bilgi veren As Başkan Çıtak, “Belediye Başkanımız Utku Gümrükçü önderliğinde yönetim kurulumuz, Çiğlimizi en iyi şekilde temsil edecek takımın kurulması ve ligi başarıyla tamamlamak için hazırlık dönemini çok çalışarak geçiriyoruz. Başkanımız Utku Gümrükçü takımın başarısı için elini taşın altına tam anlamıyla koymuş durumda. Kentle ilgilendiği gibi takımımızla da bire bir ilgileniyor. Çiğli olarak potansiyeli olan bir ilçeyiz. Çiğlimizin genç yeteneklerini tecrübeli isimlerle harmanlayarak takımımızı başarıya taşıyacağız” diye konuştu.

Basın Sözcüsü Melih Tıraş ise haftanın 6 günü çalıştıklarının altını çizerek, “tesisimizdeki güçlendirme salonunda kuvvet çalışması ile sahada toplu ve topsuz bir şekilde çalışmalar sürüyor” dedi. Oyuncuların antrenmanlardaki performanslarının gelecek için heyecan vereceğini söyleyen Tıraş , “Teknik Direktörümüz İmam Aydemir yönetimindeki takımımız liglerin başlayacağı 17 Nisan tarihine kadar teknik, taktik ve fiziki yeterlilik düzeylerini en üst seviyeye getireceklerdir. Başkanımız Utku Gümrükçü’nün takıma duyduğu güveni boşa çıkartmayacağız” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

 Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ