Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Sivaslılar Ödemiş Buluşmasına Hazırlanıyor

Reklam

Türkiye’nin bir çok yerinde  ve Ödemiş İlçesinde geçen yıl faaliyete geçen Sivaslılar  Derneği Ödemiş Şubesi Başkanı Şevki Kayaturan ve yönetim kurulu üyeleri 13 Kasım 2021tarihinde yapılacak olan Sivaslılar Ödemiş Buluşması etkinliği için Ödemiş’teki  Sivaslıları davet etme çalışmaları sürüyor.

“DERNEĞİMİZİN KAHVALTI ETKİNLİĞİNDE, TÜM SİVASLI HEMŞERİLERİMİZLE KAYNAŞACAĞIZ”

Sivaslılar Derneği Ödemiş Şubesi Başkanı Emekli Kütüphane Müdürü Şevki Kayaturan derneğin kurulması aşamasından sonra ilk buluşmaya hazırlık çalışmalarının sürdüğünü ifade ederken “Ödemiş’te Sivaslı hemşerilerimizi bir araya getireceğimiz 13 Kasım 2021 tarihindeki Ödemiş Belediyesi Taypark tesislerinde,  Kahvaltı etkinliği için son hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hemşerimiz olan Ödemiş’in tanınmış avukatlarından  değerli dostumuz  Bülent  Sarı’yı  ve babası Cemal Sarı’yı etkinliğimize davet için  bizzat yanına geldik. Geniş kapsamlı düşündüğümüz bu etkinlikte ayrıca Ödemiş’in eski Emniyet Müdürü olan Yaşar Özdemir’in de aramızda olması bekleniyor.  Sivaslı Hemşerilerimiz  bu buluşmada bir araya gelerek kaynaşacaklar.  Derneğimizin bu buluşmasının ardından  önümüzdeki günlerde farklı Kültür ve Sanat Etkinlikleri gibi programları düzenlemeyi ve Sivaslı hemşerilerimizi bir aradaki kaynaşmalarını sağlamanın devamını getirmeyi planlıyoruz”

“TÜRKİYE’NİN HEMEN HEMEN HER BÖLGESİNDE YAŞAYAN HEMŞERİLERİMİZ VAR”

Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde Sivaslılar Derneklerinin  oluşumunun gün geçtikçe sayılarının arttığına dikkat çeken Kayaturan “Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde Sivaslı hemşerilerimiz bulunuyor. Sivaslılar Dernekleri  artmaya devam ediyor. Bu sayıların artmasıyla birlikte derneklerin  birbirleriyle diyalog ve buluşmaları da artacağına inanıyoruz. Sivaslılar olarak derneğin ilk buluşma kahvaltısına renkli görüntülerin yaşanmasını şimdiden diliyorum” Dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ