Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Sanayi esnafından deprem bölgesine yiyecek, giyim ve maddi destek

Reklam

Kahramanmaraş ilinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremle ilgili olarak Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odasına bağlı üyeler depremzedeler için sessiz kalmadılar.

Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası Başkanı Ali Bozkan “Ödemiş Madeni İşler Odası olarak biz yönetimdeki arkadaşlarımızla karar aldık. Üyelerimize mesaj atalım, bildirelim üyelerimiz ne katkı yapabilir diye hepsi de sağ oldun büyük katkılar yaptılar 1 gün içinde, 1 gün içerisinde 100 aileye yetebilecek. Gıda yardımı temin ettik. 100 aileye yetebilecek battaniye, elektrikli ısıtıcıdır, çoraptır. Oradaki mağdur insanlarımızın ihtiyaçları olan eşyaları temin ettik. Şuan toplamış olduğumuz eşyaları sarıp Kaymakamlığın verilmiş olduğu yere göndereceğiz.  Oradan da herhalde yarın ihtiyaç sahiplerine ulaşır diye düşünüyoruz. Gene biz bu esnafımızın güzel olan yardımlaşma adı Altında yapmış olduğumuz yardımı sürdürmek istiyoruz. Çünkü bu sıkıntı hemen kapanacak olan bir sıkıntı değil. Kış kıyamet gününde bu yaralar 1 yıl içerisinde zor kapanır. Oda olarak yardım yapmaya devam ediyoruz. Yardım yapan esnaflarımızdan Allah Razı olsun. Allah Devletimize de zeval vermesin. Bu vahim olayın olduğu saatlerde Devletimiz de oradaydı. Devletimiz de bütün imkanlarıyla yaralı sarmaya devam ediyor. Bizde buradan elimizden ne geliyorsa yardım etmeye çalışıyoruz“.

ÖDEMİŞ MADENİŞ İŞLER  VE DEMİRCİLER ODASININ ÜYELERİNİN KATKILARIYLA TOPLANAN YARDIMLAR ÖDEMİŞ KAYMAKAMLIĞINA TESLİM EDİLDİ

Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler  Odasına bağlı üyelerinin katkılarıyla toplanan bir kamyon dolusu yiyecek, içecek ve  giyim eşyalarının bulunduğu eşyalar Ödemiş İlçe Kaymakamlığına teslim edilerek gönderildi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ