Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Ödemiş CHP’den Salı Pazarında coşkulu kutlama

Ödemiş CHP’den Salı Pazarında coşkulu kutlama
Reklam

Geçtiğimiz  Pazar günü tamamlanan Mahalli İdareler  Yerel seçimlerinde üst üste CHP’nin adaylarının kazandığı seçimler neticesinde  Ödemiş’in yeni belediye başkanı olan Mustafa Turan yeni belediye meclis üyeleri CHP Ödemiş İlçe Örgütü Başkanı Bülent Eker’in bir araya geldiği gecede coşkulu  gece coşkulu bir kalabalık ortamda geçti.

2024 yerel seçimlerinde Ödemiş’te Cumhuriyet Halk Partisi adayı Mustafa Turan belediye başkanı oldu. Turan, ilçede  ilk kez ard arda aynı partinin kazanılmasıyla  tarihe geçen bir zafere imza attı.Ödemiş’te ilk belediye teşkilatı 1881 yılında kuruldu. İlk belediye başkanı Hacı Mustafa Ağa olan ilçede, Cumhuriyet sonrası Şükrü Saraçoğlu, Dr. Mustafa Bengisu gibi ülke siyasetinde yer alan önemli isimler bulunmaktadır. Günümüze kadar yapılan yerel seçimlerde hiçbir siyasi parti ard arda seçim kazamazken, Cumhuriyet Halka Partili Mustafa Turan bu ezberi bozdu. Başkan Mustafa Turan ile seçime giren Cumhuriyet Halk Partisi, ilçede bir ilki gerçekleştirdi.

KUTLAMA GECESİNDE  EFE BAŞKAN MUSTAFA TURAN ZEYBEK OYNAYARAK GECEYE KATILANLARDAN BOL BOL ALKIŞ ALDI.

Seçim zaferini  ilçe merkezinde  yoğun bir kalabalıkla kutlayan Başkan Mustafa Turan, Ödemişspor Kulübünün renklerinden oluşan atkısıyla çıktığı sahnede zeybek oynadı. Binlerce kişinin Türk Bayraklarıyla yer aldığı zafer kutlamasında Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Bülent Eker ve Başkan Mustafa Turan  yaptığı konuşmada seçmene teşekkür etti.

CHP Ödemiş İlçe Örgütü Başkanı Bülent Eker gecede yaptığı konuşmasında “Evet genel başkanımızın dediği gibi yüzyılın değişimi genel başkanımızla beraber başladı ve bugünde 2 aydır devam eden serüven dün gece son buldu ne sonuçta biz yine söylediğimiz gibi dedik ki biz hep beraber hepimiz bir olursak başaracağız başaracağızbaşaracağız dedik kazanacağız kazanacağızkazanacağız dedik kazandık mı şimdi önce 2 aydan beri bize Mustafa başkanla beraber önümüzde kol kanat geren bütün hazırlıkları yapan bayrakları asan gece gündüz broşürde atan Gençlik Kolları başkanıma ne değişik kolları üyelerine ne görevi olmadan bütün 2 aydan beri gündüz işini yapıp akşam çalışan gençlere teşekkür ediyorum 9 ve tabii ki kadınlarımız kadın kolları başkanım kadın kolları yönetim kurulu üyeliği ve ayrıca gönülden çalışan gece gündüz demeden bizi yalnız bırakmayan kadınlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum ve tabii ki bizim önderimiz büyüklerimiz önceki dönemlerde ilçe Başkanlığı yapmış belediye meclis üyeliği yapmış önceki dönemlerde belediye Başkanlığı yapmış tüm büyükleri ben saygılarımı sunuyorum onların da emekleri takılamaz sağ olsun hak var olsunlar bu kalabalık çok güzel ilk baştan şunu söylemiştik spontane gelişmişti herkes diyordu ki tanımıyoruz tanırsanız seversiniz dedik sevdiniz mi Mustafa başkanı burada bugün bizle beraber eğlencemize ortak olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum sağ olun var olun teşekkür ediyoruz”dedi.

BELEDİYE BAŞKANI TURAN’IN SEÇİM MÜZİĞİNİ YAPAN TİRELİ CELAL GEÇGİN ZAFER GECESİNDE SAHNE ALDI

Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan’ın seçim sürecinde kullandığı şarkıyı besteleyen  Tireli Sanatçı  Celal Geçgin sahne aldığı gecede CHP’nin ayrıca kendine özgü parçalarnın yer aldığı gecede  havai fişekleriyle gece  renkli görüntülere sahne oldu.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ