Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Yerel seçim sonuçları ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlı olsun

Yerel seçim sonuçları ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlı olsun
Reklam

31 Mart  Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti Ödemiş’te Belediye başkanlığı adaylığını koyan  Başkan adayı Hadim  Yapılan seçimlerin Ödemiş’e hayırlı olması temennisinde bulundu.

“SEÇİM SÜRECİNDE ÖDEMİŞ’İMİZİN 99 MAHALLESİNİ, CADDELERİNİ VE SOKAKLARINI GEZEREK HEMŞERİLERİMİZE HİZMET ETMEK İÇİN DESTEKLERİNİ İSTEDİK”

Başkan adayı Hadim “Seçim sürecinde Ödemiş’imizin 99 mahallesini, caddelerini ve sokaklarını gezerek hemşerilerimize hizmet etmek için desteklerini istedik. Bu süreçte Ödemişli hemşerilerimiz için pek çok çözüm projesi ürettik ve dilimiz döndüğünce anlatmaya gayret ettik.

Demokrasinin gereği olan Ödemişli her bir hemşerimin seçiminin başımızın üstünde yeri var. Bu zaman kadar nasıl Ödemiş için çalıştıysak bundan sonra da daha fazla çalışmaya devam edeceğiz. En başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu yolda bize destek veren Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve herkese teşekkür ederim. Özellikle, gece gündüz demeden çalışan ekip arkadaşlarıma, aileme, Cumhur İttifakı teşkilat mensuplarına, parti üyelerimize ve her zaman yanımızda olan, teveccüh gösteren tüm Ödemiş halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah’a emanet olun” dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ