Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Amatör Futbolcular Seslerini Duyurmaya Çalışıyor

Reklam

Amatör Futbolcular yarın İstanbul’da oturma eylemi gerçekleştirecek. Uzun süredir seslerini duyurmaya çalışan ve tüm şehirlerde mücadelesini sürdüren Amatör futbolcular, seslerini duyurmak amacıyla oturma eylemi  yaparak alınan kararlara tepki gösteriyor.

“SÜPER LİG VAR NİYE AMATÖR MÜSABAKALAR YOK”

Süper Ligde alınan karar  gereği seyircisiz olarak başlatılmasının ardından, yaklaşık 8 aydır sahalardan uzak olan ve hayatlarını futbol oynayarak kazanan Amatör Futbolcular, TFF’nin bir an önce maçların oynanması için çalışma yapmasını istiyorlar. Geçen hafta Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve TFF Başkan Vekili Ali Düşmez’in Başkanlığında toplantı yapılmış ne var ki maçların oynatılıp oynatılmayacağı ile ilgili bir sonuç çıkmamıştı. Her geçen gün belirsizliğin arttığı ortamda seslerini duyurmak isteyen Amatör Futbolcular, Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Emrullah Öztürk ile Profesyonel ve Amatör olarak uzun yıllardır futbol oynayan Barış Altıntaş önderliğinde oturma eylemi ile seslerini duyuruyorlar.

Amatör Futbolcular Birlik Başkanı Emrullah Öztürk “Aylardır beklediğimiz maçların başlama kararı açıklanmadı ve bizlerinde artık dayanacak gücü kalmadı. Biz amatör futbolcuların yanı sıra Antrenörler, malzemeciler, masörler ve bu işten evine ekmek götüren 50 bin den fazla insan var ve bu insanlar aylardır işsiz. Artık yeter. Ekmeğimiz için, ailemiz için, geleceğimiz için artık nihai olumlu bir karar   bekliyoruz.” Dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ