Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

DP Ödemiş Teşkilatı Gençleri Partiye Davet Etti

Reklam

Kongre sonrası kolları sıvayarak tekrar  harekete geçtiklerini dile getiren Demokrat Parti Ödemiş İlçe Başkanı Mutahar Ateş gençlere seslenerek Demokrat Partiye ilgi duyanları parti çatısı altında buluşmaya davet etti.

“GENÇLERİMİZ OLMADAN SİYASET OLMAZ”

Parti teşkilatı olarak yeni genç üyeleri  partisinin çatısı altında buluşturacaklarını ifade eden Demokrat Parti Ödemiş İlçe Başkanı Mutahhar Ateş “Demokrat Partide geçmişte bilindiği  üzere hep başarılara imza atılmıştır. Bu başarıyı sağlarken teşkilatımızda kadın kolları ve gençlik yapılanmaları her zaman olmuştur. Bizlerde yine partimizin geçmişinden gelen bu misyonla gençlerimizi Ödemiş’te parti teşkilatı adı altında bululmaya davet ediyoruz. Çünkü  gençlerimiz olmadan siyasetinde olmayacağını çok iyi bilincindeyiz. Demokrat parti gençliği ile birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Onların  fikirleri ve görüşleri bizler adına önemli bir yer teşkil etmektedir.” dedi.

“PARTİMİZDE KUTUPLAŞTIRICI DEĞİL BÜYÜNLEŞTİRİCİ ADIMLARI GENÇLERİMİZLE ATMAYI HEDEFLİYORUZ”

Demokrat Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ateş açıklamasının devamında “Bütün gençleri Demokrat Parti bünyesinde siyaset yapmaya davet ediyorum. Günümüz siyasetinde kutuplaştırıcı faktörleri değil de bütünleştirici adımları atan demokrat gençler olarak demokrat parti çatısında hepimizin bir yeri mevcuttur. Demokrat parti vizyonunda iş ,aş demokrasi ,hürriyet ve refah gibi ülkemizdeki sosyal sorunlarından yola çıkarak bir olup birlikte olup merkez siyasetimizle ülkemize hizmet etmek tek arzumuzdur. Gazi Paşa, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe hitabesinde ”Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyet’ini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.” Misyonuyla hareket edecek olan gençleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.”dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ