Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Talihsiz Çocuk Ödemiş’te Toprağa Verildi

Reklam

YEM KARMA MAKİNESİNDE HAYATINI KAYBEDEN ÇOCUĞUN CENAZESİ ÖDEMİŞ’TE TOPRAĞA VERİLDİ

Tire’ye bağlı Gökçen Mahallesi’ndeki bir çiftlikte meydana gelen olay neticesinde 8 yaşındaki Zeynep Kumsal Yılmaz dedesi M.T’nin  hayvanları yem kararken, torunu Yılmaz’ın kol ve bacakları ortaya çıkmıştı.

Olaydan  sonra  9. Günde hayatını kaybeden 8 yaşındaki Yılmaz’ın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumundan ailesi tarafından alındıktan sonra Ödemiş’te son yolculuğuna uğurlandı. Ödemiş’te ilk olarak Yılmaz’ın cenazesi için İlçenin Üç Eylül Mahallesi Köprü  Sokağında Yılmaz ailesinin evlerinin önünde dua ile helallik alındı. Buradaki yapılan duaların ardından cenaze namazı için Üç Şerefeli Camiye getirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Cenaze aracından indirilen 8 yaşındaki Zeynep Kumsal Yılmaz için kılınan cenaze namazı ve yapılan duaların ardından Ödemiş Ahrandı mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Yapılan  cenaze törenine, olayda ilk önce Tire İlçe Jandarma Ekipleri tarafından gözaltına alınan ve çıkarıldığı Tire Cumhuriyet Savcılığındaki ilgili mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kalan dede M.T, diğer dedesi Kamil Yılmaz ile aile yakınları yapılan cenaze törenine katıldılar.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ