Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

CHP’li ilçe belediye başkanları Cemil Tugay ile bir araya geldi

CHP’li ilçe belediye başkanları Cemil Tugay ile bir araya geldi
Reklam

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi Başkan Cemil Tugay, CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla koordinasyon toplantısı düzenledi. İlçe belediye başkanlarının borçlardan ve ekonomik sıkıntılardan bahsettiği toplantıda Tugay’ın “Koordinasyon” dikkat çekildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 28 CHP’li ilçe belediye başkanıyla Tarihi Asansör’de bir araya geldi.  Toplantıda Başkan Cemil Tugay’ın ilçe belediye başkanlarına acil çözülmesi gereken işlerini sorduğu kaydedildi. Tugay’ın her ilçede acil çözüm bekleyen işler için Büyükşehir Belediyesi tarafından destek verileceğinini dile getirdi.

İlçe belediye başkanlarının geçmiş dönemlerden kalan borçlardan yakındığı dile getirildi. Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirleri ve ekonomik sıkıntılara ilişkin fikir alışverişi yapılan toplantıda Başkan Tugay’ın işçi ve memur sendikalarının sözleşme süreçlerine dikkat çekildiği ve “Sözleşme süreçlerinde koordineli hareket edelim” çağrısında bulunduğu iletildi. Öte yandan Tugay’ın tüm belediyelerin Zabıta Müdürlüklerinin de koordineli hareket etmesi noktasında uyarıda bulunduğu dile getirildi. Toplantıda belediyelerin birbiriyle iletişim içinde olması gerektiği ve örnek projelerin diğer belediyelerce de uygulanması hususlarında fikir birliği sağlandığı kaydedildi.

“BAŞKANIMIZ  CEMİL TUGAY’IN EV SAHİPLİĞİNDE BELEDİYE BAŞKANLARIMIZLA BİRLİKTE PLANLAMA TOPLANTISINDA BULUŞTUK”

Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan yapılan etkinliği değerlendirerek “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız  Dr. Cemil Tugay’ın ev sahipliğinde belediye başkanlarımızla birlikte planlama toplantısıyla başladık. Halkçı belediyecilik ile hem kriz ortamında hemşerilerimizi destekleyecek hem de şehirlerimizi geleceğe hazırlayacağız” dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ