Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

KÜÇÜK ATIKLARDAN BÜYÜK HAYALLER

Reklam

  İzmir Büyükşehir Belediyesi  Kiraz yerel hizmetler Koordinatörü Ümit Kazak Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’e çalışmalar konusunda başarılar diledi.

 Koordinatör Kazak “Nesilden nesile,kuşaktan kuşağa geçer bizim memleket sevdamız…Ödemiş Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Eriş e ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.Gençlerimizin başlattığı bu güzel kampanyanın yanındayım.Plastik atıklar doğada bozulmadan 5000 yıl kadar kalır.Ancak geri dönüşümü sağlanarak doğaya verdikleri zararı önleyebiliriz.Bu projeye sağlayacağımız katkı ile hem çevreyi koruyor hemde Akülü ve Manuel tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımıza özgürlüklerine kavuşturuyoruz. Bu kampanyayı Tüm Kiraz ilçesi adı altında bizlerde varız diyoruz. Unutmayalım Her İnsan Bir Engelli Adayıdır.”dedi.

  Eski Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz  Ödemiş te başkan  Eriş’in güzel işler başardığına değinerek “  Ödemiş’te Başkan  Mehmet Eriş  güzel projelere imza atıyor. Bizlerde Kirazdan kendisinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz”dedi.

 Haber: Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ