Reklam
Reklam
Reklam
Ödemiş Kent Gazetesi

Soyer, yarın Ödemiş’e geliyor

Reklam

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Ödemiş’te gerçekleşecek olan Kuraklıkla ilgili geniş kapsamlı buluşma için ilçeye geliyor.

“KURAKLIK BÖLGEMİZİN EN BÜYÜK PROBLEMLERİMİZDEN BİRİ BU KONUDA TUNÇ BAŞKANIMIZ “BAŞKA BİR TARIM MÜMKÜN” SLOGANIYLA BİZLERLE BİR ARADA OLACAK“

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Koordinatörü Hikmet Güriş Ödemiş ve Küçük Menderes’te kuraklığın bölgeyi adeta tehdit edici bir durum olduğunu belirten  Koordinatör Güriş “Cumartesi günü (yarın) Tunç Soyer Başkanımızın Ödemiş’te kuraklıkla, mücadele için “Başka bir tarım mümkün” vizyonuyla bir lansmanı olacak. Sünger kent İzmir projesinin tarım ayağını burada tanıtacak. Güzel bir proje ve bölgemizden birçok çiftçinin başvurduğu bir proje. Kuraklığı hep beraber yaşıyoruz. Ocak ayı bitti ve kışın ortası geçti ve yağmur düşmedi, kar yağmadı. Yöremize sahip çıkmamız gerekiyor. Tunç Soyer Başkanımızda bizim bölgemizde ilk defa tarımsal kesime yönelik  sünger kent projesini açıklayacağı bir toplantı tüm  çiftçilerimizi, tüm muhtarlarımızı, tüm halkımızı Ödemiş’te Kültürpark karşısındaki düğün ve kongre salonunda bekliyoruz. Toplantımız saat: 13:30’da başlayacak. Tüm halkımızı Tunç Başkanı karşılayamaya hem de toplantıya davet ediyoruz.  Güzel bir proje ve suyumuzu sahip çıkmamız gerektiğini artık biliyoruz. Bu yörede yağmur damlasına ihtiyacımız var. Yağmur damlası çok önemli ve bunun içinde bu yağmurları burada nasıl depolayabileceğimizin projesini Tunç Başkanımı bize anlatacak. Bu sadece çiftçilere değil sitelere, evlere de yönelik bir proje. Bu projeyi Tunç Başkanımızın ağzından dinlemek için hepinizi davet ediyorum” dedi.

Haber : Turgay Konuralp

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ